1   - следећа страна 

30.11.2020.

Хуманитарна акција

Ученици од првог до четвртог  разреда са учитељима,традиционално су  и ове године прикључили акцији "Слатки караван" ,који организује хуманитарна организација "Српска солидарност",teakoприкупили током недеље знатан број пакетића за Новогодишње и Божићне празнике за децу вршљаке са Косова и Метохије.Наше мало је некоме много!!


27.11.2020.

Обавештење

 

 

Обавештавају се ученици од 5. до 8. разреда да ће се настава од понедељка, 30.11.2020. до петка, 18.12.2020. године остваривати на даљину путем гугл учионице и портала РТС-а. Све детаљније информације ћете добити од разредних старешина и предметних наставника.

Такође, вас обавештавамо да се, у складу са одлуком о промени образовно-васпитног календара рада за основне и средње школе на територији Републике Србије, прво полугодиште завршава 18. децембра 2020. године и да зимски распуст траје од 21. децембра 2020. до 15. јануара 2021. године, а да друго полугодиште почиње 18. јануара 2021. године.

 

 директор Школе:

 Драган Мишић

 


20.11.2020.

Међународни дан детета

 

  Ученици првог и трећег разреда су илустровали омиљене бајке и ликове у библиотеци школе са библиотекарком Мајом Милићевић ,поводом Међународног дана детета и подсетили се основних права као што је  доступност образовања под слоганом,,Моје право да маштам".


10.11.2020.

Јесењи распуст

 


 Ученици основних и средњих школа у Србији имаће јесењи распуст од 11. до 13. новембра, први радни дан је понедељак, 16. новембар 2020. године, по већ установљеном распореду група у школи.

                                                                                  Директор : Драган Мишић


06.11.2020.

Дан рођења Вука Стефановића Караџића

Час српског језика

На часу српског језика ученици 4/1 са учитељицом Јеленом Таминџић су се осврнили на значај Вука Стефановића Караџића у српском културном наслеђу.Ученици  су прикупили и подсетили најважнијих народних умотворина, а учитељица Јелена им прочитала о непролазним мислима и изрекама реформатора српског језика и писма:"Језик је храњитељ народа."Докле год живи језик,докле га љубимо и почитујемо,њим говоримо и пишемо,прочишћавамо,дотле живи и народ,може се међу собом разумевати и умно сједињавати,не прелива се у другога, не пропада".

Језиком и писмом чувамо и негујемо индетитет народа.Ученици су илустрацијама и писменим саставом употпунили дискусију о важности лика и дела Вука Стефановића Караџића.

1   - следећа страна 

 

 

Законом заштићено. Сва права задржава Ti Computers Solutions